Náplňe a krémy
-
Decora želatina v spreji 125 ml.
Tento sprej umožňuje pokryť cukrárenský produkt rovnomernú a tenkou vrstvou želatíny. Zloženie: voda, glukózový sirup, zahusťovadlo agar-agar, regulátor kyslosti kyselina citrónová, konzervant sorban draselný.
Vypredané
6,95 €
-
Šlahačka Rosette 1 l
V letných mesiacoch tento tovar neposielame kuriérskou službou. Dostupný je len pri osobnom odbere.Ďakujeme za pochopenie. !!! Sladený rastlinný krém na šľahanie aj varenie. Zloženie : voda,rastlinný palmový tuk (plne hydrogenovaný ) (palmové jadrá ), cukor,MLIEČNE bielkoviny,emulgátor E472b,E322, SOJA, E472e,stabilizátor E460, E466, E340, aróma, farbivo E160 a.
Skladom (11 ks)
4,40 €
-
Zeesan jogurt 0,5 kg
Zmes na prípravu náplne na cukrárske výrobky.Zloženie : cukor, jogurt - prášok (MLIEKO ) dextroza, modifikovaný škrob E 1414, želatína, aróma, kyselina E 330,soľ.
Skladom (2 ks)
6,80 €
-
Zeesan tvaroh 0,5 kg
Zmes na prípravu náplne pre cukrárske výrobky ,ochutený stabilizátor rastlinnej a živočíšnej smotany. Zloženie : cukor, sušený odtučnený tvaroh (MLIEKO ) dextroza, modifikovaný škrob E 1414, želatína, aróma, kyselina E 330,soľ.
Skladom (5 ks)
7,40 €
-
Bolero instant 1kg
Zloženie: cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, SÓJOVA múka, sušený palmový tuk (palmový olej, glukózový sirup, MLIEČNA bielkovina), modifikovaný škrob E1414.Základná receptúra:Bolero instant 1kg, prevarená voda (max 50°C) 450g, tuk na šľahanie 800g (cera). Zmes s vodou vyšľahajte. Nechajte postáť 5 min. Pridajte tuk (20°C) a šľahajte do hladkej konzistencie.
Skladom (4 ks)
8,40 €
-
Chococream Bianco New - biela čokoláda 0,5g
Vďaka mäkkej a roztieratelnej konzistencie je obzvlášť vhodný ako náplň do croissantov, "fagottini" a briošiek.Zloženie: rastlinné tuky (slnečnicový, palmový), cukor, sušené plnotučné MLIEKO, biela čokoláda 10% (cukor, kakaové maslo, sušené plonotučné MLIEKO), LAKTÓZA, sušená SERVÁTKA, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, arómy.
Skladom (1 ks)
4,70 €