Može obsahovať stopy po mlieku,sóji a orechoch.
Použitie: Na 1 kg Delimacaron pridáte 200 g vody. Šľaháte v planetárnom šľahači na vysokej rýchlosti asi 5 min. Hmotu tvarujete do požadovanej veľkosti (asi 10 g) na plech s papierom na pečenie za pomoci cukrárskeho sáčku a hladkej trubičky.Nechajte sušiť minimálne 10-15 min., maximálne 1 hod. Pečte pri 150 °C asi 15-18 min. Hmotu je možné zafarbiť pridaním vodou rozpustných farieb do surového cesta tesne pred koncom šľahania.
Výživové údaje na: 100ml
Energetická hodnota/energia 1849kj / 439kca
Tuky 11,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 75,5 g
z toho cukry 64,8 g
Vláknina 3,3 g
Bielkoviny (N˙6,25) 6,3 g
Soľ 0 ,01 g
Vyrobené v Taliansku .
Firma IRCA S.p.A.
15 €