Vyhľadávanie
-
Dekor čokoládová Jahoda - Strawberry 10ks
Dekorácia z kvalitnej bielej čokolády. Zloženie: cukor, kakaové máslo, sušené PlNOTUĆNÉ MLIEKO, emulgátor E322( SOJOVÝ LECITÍN ), prírodná vanilková aróma, Farbivo E141,E120, E172(ii) červený oxid železa (extrakt z papriky).
Skladom (12 ks)
2,85 €
-
Čokoládové modré guličky Malta( 331060) - 49 ks balenie
Zloženie: cukor, kakaové máslo, plnotučné sušené MLIEKO,extrakt zo spiruliny, farba E170, emulgátor E322(slnečnicový lecitín), prírodná vanilková aroma. Rozmer cca 2,7cm.
Skladom (1 ks)
23 €
-
Čokoládová dekorácia - Christmas baubles set 18ks
Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor E322( slnečnicový lecitín) , prírodná vanilková aróma,rastlinné tuky(palmový) ,farbivo E120,E172(iii). Môže obsahovať SOJU.
Skladom (11 ks)
4,50 €
-
Kakao NOIR INTENSE - čierne (1 kg)
Kakaový prášok so zníženým obsahom tuku. Zloženie: kakaový prášok so zníženým množstvom tuku; regulátor kyslosti: E524, E501i (100%).
Skladom
31,25 €
-
Oblátkové motýle 10 ks ružové ( č.126169)
Zloženie : Olivový olej, zemiakový škrob, maltodextrínFarbivá : E102, E110, E122, E133, E151, . Farby E122 ,E110,E102 , môžu mať nepriaznivý účinok na činnosť a pozornosť detí.
Skladom (14 ks)
3 €
-
Cukrové zlaté guličky - máčik (50g)
Zloženie: biely cukor,pšeničná MUKA škrobová melasa, mastenec, glazurovací kapol (šelak, karnaubský vosk ), farbivá E102, E155, E170, E172.
Skladom (19 ks)
2,50 €
-
Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 500 g
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Skladom (10 ks)
11 €
-
Arabesque Noir 58% -Horká čokoláda 500g
Čokoláda s 58% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové máslo, emulgátor E 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 27°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 30°C.
Skladom (10 ks)
11 €